Byparken i Ølstykke


Mosekonen brygger..

En helt igennem fantastisk morgen, vækkeuret bippede klokken 05.30 jeg havde lovet min store Datter at køre hende på job en tidlig Lørdag de der 2 km på job kan virke ganske uoverskuelige for en 17 årig pige og især en lørdag meget tidligt om morgenen.

 

Jeg så hurtige at vejret var helt fantastisk, der var masser af lys og blå himmel, så kamerae blev pakket sammen med mit absolut all time farvorit obejktiv Fujinon 16 mm F1.4, ingen filtre intet stativ bare et simpelt setup.

Datterne blev smidt af, og jeg skyndte mig hen til en lokal sø, som altid er piv udfordrende, da jeg endnu ikke har fundet den helt rigtige komposition, da jeg kom frem begyndte jeg at få travlt, disen var på vej væk og solen vare ved at begynde at stå højt så alt hvad jeg havde i tankerne blev smidt til side og jeg valgte at skyde lidt fra hoften af og glemme alt om mine ideer, jeg fik nogle billeder i kassen en del skudt i modlys

 

HVAD KAN DU OPLEVE ?

  • Små fiskepladser
  • Små skaller, aborre & karper
  • Mindre legeplads, borde & bænke
  • Træningsområde, bakker og stier
  • Nye japanske kirsebærtræer

 

TIP: Området er nyetableret og ikke så stort men det er hyggeligt og du kan sagtens få en time eller to til at gå.

 

ADRESSE: Søhøj park,  3650 Ølstykke

 

Lidt billeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
    0
    Kurv